Wat is de marktwaarde van joúw huis?

Heb je totaal geen idee wat jouw woning waard is? Of ben je benieuwd of je makelaar wel een rëele inschatting heeft gemaakt? Er zijn veel factoren die meetellen bij de waardebepaling van jouw woning.
Bij Lieftink Makelaars hebben we veel ervaring op het gebied van taxaties, bouwkundig advies en bouwbegeleiding. Daardoor weten we inmiddels precies waar we op moeten letten en kunnen we je inzicht geven in de rëele marktwaarde van je woning en desgewenst een bijbehorende effectieve verkoopstrategie.

Wat wegen we allemaal mee?

- verbeteringen en aanbouwingen
- vergelijkbare woningen in hetzelfde marktgebied
- ligging en omgeving
- staat van onderhoud
- eventuele garanties op de woning
- bestemmingsplannen
- economische en politieke ontwikkelingen
- fiscale beleidsmaatregelen

Vanzelfsprekend is een dergelijke waardebepaling een momentopname en geen volledig taxatierapport. Maar het geeft je wel een realistisch beeld van de marktwaarde en de verwachte opbrengst bij verkoop.

Waarom gratis?
Een gratis waardebepaling door ons verplicht je tot niets. Het is voor jou handig om onze marktkennis en ervaring in te zetten voor een goed beeld van de marktwaarde van je huis.

Voor óns is het een prettige eerste kennismaking met jou en je woning en een uitgelezen kans om onze verfrissende manier van werken aan je te laten zien.

Besluit je - nu of later - je woning in de verkoop te zetten? Dan zijn we ervan overtuigd dat je dat graag via ons wilt doen.
 

VRAAG HIER JE GRATIS WAARDEBEPALING AAN:



 

f

 

 

Recent bekeken