Links

Samen bereik je meer

Lieftink Makelaars is een voorstander van samenwerken. Samen bereik je meer. Naast het eigen kantoor werken we het liefst met een geselecteerd aantal lokale en regionale marktpartijen.


Elk met hun eigen vakgebied:


Evisto 

Als gecertificeerd verkoopstylist en Register Makelaar weet Marieke Legters als geen ander wat aspirant kopers belangrijk vinden tijdens het bezichtigen van een woning.Samen met de verkoper zorgt zij ervoor dat de woning optimaal gepresenteerd wordt en een succesvolle verkoop van start kan gaan! Evisto maakt het verschil tussen te koop en verkocht. (website in ontwikkeling)

Lekker in Vorm creatieve communicatie

Lekker eigenzinnig - gedreven designers die de geijkte dingen in het zakenleven graag eens vanuit een andere hoek bekijken Lekker normaal - geen strakke pakken maar liever een menselijke relatie met jou als klant

Notariskantoor Blankestijn

Blankestijn Notariaat - Advies - Mediation. Eigentijdse adviseurs, mediators en notarispraktijk. Wij zijn u graag van dienst. Zowel voor het familierecht, als het ondernemingsrecht, de vastgoedpraktijk en de agrarische praktijk kunt u bij ons prima terecht!

VBO - Makelaars

Organisatie VBO Makelaar VBO Makelaar is een brancheorganisatie voor makelaars en taxateurs in onroerend goed. Met circa 1000 leden is VBO Makelaar qua grootte de tweede brancheorganisatie van Nederland.